Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A primitív és hazug Magyar Dem
  2008-09-13 10:25:58, szombat
 
  A primitív és hazug Magyar Demokratikus Charta (frissítve képekkel)

Ma ismertették a Magyar Demokratikus Charta szövegét és az eddig csatlakozók névsorát.

2008/09/06 - 16:20

A mások

Politikusok, a balliberális médiában közkézen forgó ,,személyiségek" valamint átlagos, meghülyített kisemberek vettek részt a szeptember 6-án, délelőtt 11 órakor, a Művészetek Palotájában megtartott Magyar Demokratikus Charta bemutatásán.

Tanulságos délelőtt volt, azt meg kell hagyni, de vegyünk csak szép sorjában mindent.

A Magyar Demokratikus Charta felhívása szerkesztői kiigazításokkal

A felhívás megfelel annak, amiért állítólag létrejött: tele van hazugságokkal, pontosan úgy, ahogy a demokráciának nevezett világméretű átverés is.

Mélykuti Ilona, konferanszié

Mélykuti Ilona, konferanszié Magyarországon immár közel két évtizede demokrácia van. (Első hazugság.) Mi, magyarok (Második hazugság.) - történelmünkben először (Harmadik) - szabadok vagyunk, a szabadság rendjében élünk. (Negyedik). A Magyar demokrácia azonban ingatag, (Ötödik - ami nincs, az nem lehet ingatag.), szabadságunkat veszély fenyegeti. (Bárcsak valóban így éreznék.) Mi, a Magyar Demokratikus Charta részesei azért jöttünk össze, hogy figyelmeztessünk erre a veszélyre, és kezdeményezzük az elhárítását.

Vitányi Iván

Vitányi Iván Az elmúlt két évtizedben megtanultuk, hogy a demokráciához nem elég, ha törvények rögzítik a választás, a vállalkozás, a véleménynyilvánítás szabadságát. (Figyeljük meg, hogyan jön képbe a pénz....mint a vállalkozás szabadsága.) A demokrácia csak akkor működőképes, ha a nemzeti politikai közösség minden tagja a közösség tagjaként fogadja el a többieket. (Ez az a pont, amit magukra nézve nem tartanak kötelezőnek, hiszen folyamatosan megy a nácizással, nyilasozással, fasisztázással a kirekesztés részükről.) Akkor, ha a nemzet dolgaiban másként gondolkodókat (értsd: nemzetelleneseket), más jövőképet követőket politikai vetélytársnak, nem pedig kiküszöbölendő ellenségnek tekinti. (Ezek mégis kivel akarják elhitetni, hogy a Fidesz a legnagyobb ellenségük?) Csak ha verseny és partneri viszony érvényesül a sokaknak mintát adó politikai szférában, akkor számíthatunk arra, hogy a másik elfogadása életünk minden területén elterjed és uralkodóvá válik. (A ,,sokaknak mintát adó politikai szférát" a kisemberek a hátuk közepére kívánják, úgyhogy itt kikről van szó? És ismét előbukkan a verseny, mint a szabadság egyik feltételének beállítása.)

Mizsei Béla unatkozik

Mizsei Béla unatkozik Az elmúlt években ennek ellenkezőjét tapasztaljuk: az antidemokratikus politikai erők (á, a charta megalkotói nem kirekesztők, dehogy ...) újra meg újra magukkal azonosítják a nemzetet, és megtagadják politikai vetélytársaiktól a nemzeti ügy képviseletének legitim voltát, idegen érdekek követőiként állítva be őket. (Ha egyszer a cselekedeteik alapján egyértelmű, hogy nem a nemzet érdekét szolgálják, hanem idegen érdekeket, akkor most miért vannak felháborodva? Az igazság fáj?) A kirekesztés járványként terjed a társadalomban, s egyes csoportok újra meg újra elvitatják a kisebbséghez tartozóktól (Értsd: cigányok.), a másként gondolkodóktól (Értsd: libsik-bibsik.), más nézetet vallóktól (Úgy általában ,,az érzékeny lelkűek".), más életmódot követőktől (Értsd: buzik.), más szenvedélyeknek hódolóktól (Értsd: drogosok, füvesek.) a jogot, hogy egyenrangú polgárokként a nemzeti közösség tagjai lehessenek (Még szép, hogy ezek nem lehetnek a közösség tagjai, hiszen nem a közösség érdekét szolgálja a létezésük, hanem épp, hogy puszta jelenlétük is árt a nemzetnek, a közösségnek.) A mindennapi kirekesztést, rasszizmust és a terjedő erőszakos fellépést (Nem a droidokra gondolnak, fogadjunk.) megtévedt polgártársaink szemében a politikai kirekesztés legitimálja.

Ungváry Rudolf

Ungváry Rudolf Amit évek óta tapasztalunk, az a nemzeti közösség visszafordíthatatlan szétesésével fenyeget. Akinek drága a magyarok (Újabb hazugság.) szabadsága, aki híve a magyar demokráciának, annak szembe kell szegülnie ezzel a veszéllyel. Ennek jegyében újjáalakítjuk a Demokratikus Chartát. Figyelmeztetünk, tiltakozunk, szembeszegülünk (Mindezt az általuk oly nagyra tartott demokrácia jegyében.), hogy együttes erővel megvédhessük a magyarok szabadságát (Újabb hazugság.), a fiatal magyar demokráciát. (Bla-bla-bla.)

Moór Marianna

Moór Marianna Összefoglalva a szöveget: demokrácia, valamint szabadság alatt a libsik, buzik, cigányok, drogosok szabadságát értik. Ajvékolnak, hogy miért mondják rájuk, hogy nem magyarok. Annyira toleránsak, hogy szembeszállnak, és tiltakoznak és harcolnak ... kikkel is? Ezt valahogy nem tudták egyértelműen kifejteni. A szabadságot összemossák a versennyel, innen is látszik, hogy nem tudják, miről beszélnek, mikor kimondják, hogy szabadság.

A Charta ismertetésének és a felszólalók sületlen beszédeinek összefoglalása

Szubjektív beszámoló következik.

Horváth Aladár

Horváth Aladár A Művészetek Palotája felé tartva, már a kettes villamoson fel lehetett fedezni a békéseket. Olyan ismertetőjelekről, mint papucs lecsúszott zoknival, rövidgatya, kilógó ing; Élet és Irodalom olvasása; vállon hanyagul lógatott bőrtáska; idétlen vigyorral kísért integetések egymásnak; 60 feletti életkor (ami nem baj, csak mint közös sajátosságot említem). A bejutás meglepően könnyen ment, bár érdemes lett volna tenni egy próbát árpádsávos pólóval is. Zömében idősek jelentek meg, 2-3 százalék lehetett a fiatal.
Szigeti Tamás

Szigeti Tamás Az egyik fiatal valószínűleg szokta látogatni a Szent Korona Rádió honlapját is, mert észrevehetően felismerte a rádiós pólót. A felismerést onnan lehetett észrevenni, hogy sunyi pillantásokat vetett a pólóra, majd a viselőjére. A szemébe néző nyílt tekintettől kissé zavarba jött, majd látszott az arcán a komoly tépelődés, hogy demokrataként be merjen-e szólni egy ,,náci" újságírónak vagy ne? Végül győzött benne a demokrata, vagy a gyávaság és sajnálatos módon nem kezdeményezett pezsgő hangulatúnak ígérkező vitát a galád rádiós provokátorral. A sajtó képviselőinek tűzszerészeti vizsgálaton is keresztül kellett esni, ami a táskák átvizsgálását jelentette, valamint kellett egy fényképet készíteni a fényképezőgéppel és megmutatni a biztonsági embernek, hogy működik a gép.

Fleck Zoltán

Fleck Zoltán Mielőtt a felszólalók beszédeire térnék, még a sajtó megjelent képviselőiről érdemes néhány szót említeni. A beszédeket ugyanis elég élénken kommentálták a terem egy külön részére terelt sajtósok. Az még hagyján, hogy néhányuk fennhangon röhögött egy-egy hülyeség elhangzása után (nem, nem a Szent Korona Rádió munkatársa volt) de az egyik hozzászóló zárszavára, mi szerint, ő azért írta alá a Chartát, mert tudja, hogy nincs egyedül, az egyik sajtós fennhangon megjegyezte, hogy ,,biztos vagy benne?". Tehát mégsem volt dögunalom a Charta ismertetése.

Bauer Tamás

Bauer Tamás A felszólalók közt nem volt Gyurcsány, ő csak ült és nézett, mellette pedig ott volt az összes Gyurcsány csemete, Bálintkával, az érettségizettel az élen. Elsőként Vitányi Iván szólalt fel, nagyjából annyit mondott, hogy bla-bla-bla, náciveszély. Aztán jött Mizsei Béla volt kisgazda képviselő, aki a cigányokról beszélt. Szerinte a cigány vezetők el kellene érjék, hogy a cigányok másképp viselkedjenek, mert alapvetően ezzel a viselkedéssel van a baj. Ungváry Rudolf történész nyilasozott egyet-kettőt, meg ő is a Fideszben látja a fő ellenséget, mivel az a szavazatok miatt támogatja a radikálisokat. Felszólalt még Moór Marianna színésznő aki egy Friderikusszal folytatott beszélgetés után teljesen megvilágosodott, mert Fridi feltette neki a kérdést, hogy nem fél-e? Ezen a színésznő annyira eltöprengett, hogy eldöntötte, be is lép rögtön a Chartába, azért, hogy ,,ne féljünk". Egészségére. Felszólalt Horváth Aladár is. A szokásos ,,jáj-jáj, báncsák a romát" - on kívül volt ,,újnyilas söpredék" meg ,,emberéletek forognak kockán" amit a cigányokra értett. Kolompár Orbán is ott volt, de nem szólalt meg, viszont nagyon ijedt feje volt valamiért. Hogy a kisember is képviselve érezze magát, felszólalt Szigeti Tamás egyetemista. Egy igazi ,,békés", aki egy nyolc éves gyermek naivságával (vagy egy vén zsidó dörzsöltségével?) adta tudtául mindenkinek, hogy ő mennyire lelkes, és azt szeretné, hogy a demokrácia álma ne csak illúzió legyen. ,,Hajrá magyar demokraták!"-kal köszönt el, amely plágiumért a Fidesz valószínűleg hamarosan tiltakozni fog. Felszólalt Fleck Zoltán jogász, aki szintén a fiatalabb korosztályhoz tartozik, és szintén álmodozik. Szerinte a jogállamiság semmit nem ér, ha a társadalom nem védi azt meg. Ez mindenesetre érdekes kérdés, hogy a társadalom védi meg a jogállamiságot, vagy a jogállamiság a társadalmat? Bauer Tamás közgazdász szerint a kormány hibázik, és a kormányváltás elfogadható. A hibákat a kormánynak szerinte meg kell bocsátani, de a legnagyobb veszélytől, a ,,több mint kormányváltás"-tól óvakodni kell, mert az a ,,szabadság elvesztését" jelenti.
Donáth László

Donáth László Utolsóként szólalt fel Donáth László, Maszopos képviselő, evangélikus lelkész , a békásmegyeri evangélikus gyülekezet lelkésze(szégyen). Az ő felszólalása felülmúlta az összest a nyáltól való csöpögésben, a nyelvnek Gyurcsány hátsója általi fekáliával való bekenésében. Beszédét azzal indította, hogy ő evangélikus lelkész és az apja ellenálló volt és erre ő büszke. Az apja is aláírta volna ezt a Chartát, ő is aláírja. Evangélikus lelkészből aztán ellenállóba váltott és kijelentette: ,,a nyilasoknak vissza kell lőni, ezt jámbor, keresztény emberként mondom, de nekem kötelességem megvédeni a gyermekeket" majd folytatta gusztustalan csúszómászóként a talpnyalást: ,,a sorsunkat vállalni kell, akkor is, ha olyan szerencsétlen valaki, hogy miniszterelnökként kell hordoznia az ország keresztjét". Donáth László szavai kellően meghozták az ihletet eme cikk megírásához, felszólalása méltó megkoronázása volt annak a hazug, álságos, mocskos és gusztustalan színjátéknak, ami Magyar Demokratikus Charta néven elkezdődött. Itt is bejelentették, hogy 20-án demonstrálnak, amit sokakkal együtt szívből remélek.

A Művészetek Palotája környékén nem volt nagyobb rendőri készültség. Egy lerobbant csapatszállító autónyi droidot lehetett látni mikor épp elmentek a Művészetek Palotájától, addig jól elbújtak valahol az árnyékban. Civil ruhás rendőrök természetesen voltak többen is, de az várható volt.

Eddig tartott a szubjektív beszámoló.

A csatlakozók névsora és további képek

Lássuk a névsort, hogy eddig milyen ,,közismert" ,,emberek" csatlakoztak ehhez a merően hazug és primitív Magyar Demokratikus Chartához.
Amennyiben olvasóink ismerik az alábbi "demokratákat", kérjük, tegyék közzé foglalkozásukat, és egyéb, személyiségi jogaikat nem sértő tudnivalókat.

Ádám Zoltán
Agárdi Péter
Ágoston Vilmos
Almási Miklós
Alpár Zsuzsa
Andor Mihály
Andrassew Iván
Angelusz Róbert
Antal László
Antos György
Arató András

A figyelmes hallgatóság

A figyelmes hallgatóság

Bacsó Péter
Bak Imre
Balassa Péter
Balázs Elemér
Bálint György
Balla Zsófia
Bán Mariann
Bán Zsófia
Bárándy Péter
Bárdos Judit
Báthori Csaba
Bauer Tamás
Békés Pál
Békesi László
Béki Gabriella
Berényi Ildikó
Bíró Kriszta
Bitó László
Bognár Róbert
Bojár Gábor
Bojtár Endre
Bolgár György
Boros László
Böjte József
Bródy János

Aláírta

Aláírta

Czeizel Endre
Csáki Judit
Csécsey Béla
Csehák Judit
Csengery Adrienne
Csillag György
Csorba László

Dalos György
Darvasi Péter
Deák Péter
Debreczeni József
Dés László
Deutsch Zsuzsa
Diósi Pál
Donáth Ferenc
Donáth László
Dornbach Alajos
Dragomán György

Nagy a jólét

Nagy a jólét

Eörsi Anna
Eörsi László
Erős Ferenc

Fábri Péter
Farkas Zoltán
Fehér László
Fencsik Flóra
Ferenczi Attila
Feuer Mária
Fischer Iván
Fleck Zoltán
Forgács Éva
Föld S. Péter
Frőhlich Róbert
Furmann Imre

Gábor György
Gács Judit
Galambos Katalin
Gálvölgyi János
Garai László
Garas Dezső
Gáspár István
Gáspár Vilmos
Göbölyös N. László
Göczey Zsuzsa
Göllner András
Göncz Árpád
Görgey Gábor
Gréczy Zsolt
Gusztos István
Gyekiczki András
Györe Balázs
Győri Sándor
Gyurcsány Ferenc

Szorított a cipő?

Szorított a cipő?

Halász Tamás
Hámor Szilvia
Haraszty István Édeske (nem elírás, így szerepel)
Hegedüs D. Géza
Hegyesiné Orsós Éva
Hell István
Heller Ágnes
Hernádi Miklós
Hoffmann Andrea
Horn Miklós
Horváth Ágnes
Horváth Aladár
Horváth Dávid
Huszár Tibor
Husztiné Péceli Rita

Inotai András
Iványi Gábor
Iványi György

Jánosi Ferenc
Jánosi Katalin

Kállai Ferenc
Kállai R. Gábor
Kálmán C. György
Kálmán László
Kamarás István
Kamondi Zoltán
Kapás Irén
Karafiáth Orsolya
Kardos Julianna
Kartal Zsuzsa
Kelemen János
Kende Péter
Kertész Ákos
Kertész Erzsébet
Kertész Péter
Klimó Ágnes
Klimó Károly
Knopp János
Koltai Róbert
Koltai Tamás
Komoróczy Géza
Kósáné Kovács Magda
Kovács Péter
Kovalovszky Márta
Kováts Kriszta
Kozák Gyula
Kőrössi P. József
Köteles György
Kulka János
Kun István

Páncélozott Audik Fletónak és kíséretének

Páncélozott Audik Fletónak és kíséretének

Ladányi János
Lánczos Veronika
Lángh Júlia
Lantos Péter
Laurenszky Ernő
Lázár András
Lendvay Kamilló
Lengyel Péter
Lévai Katalin
Litván Györgyné
Litván Katalin
Lugosi Győző
Lukáts Andor

Mák Ibolya
Malek Zsuzsanna
Marosán György
Márton László
Mayer István
Mécs Imre
Mélykuti Ilona
Méray Tibor
Mérei Anna
Mészáros Márta
Mihancsik Zsófia
Mizsei Béla
Mohácsi Viktória
Moldován Domokos
Molnár Adrienne
Molnár Éva
Molnár György
Molnár Kati
Molnár Piroska
Montágh Nelli
Moór Mariann
Moskovits Péter
Mundruczó Kornél
Müller Péter Sziámi

Nádasdy Ádám
Neményi Mária
Németh Pál
Németh Péter
Németh Zsolt
Novák Péter
Nyers Rezső

Orbán Júlia
Orbán Katalin
Ormos Mária
Orosz József
Orsós István
Ördögh Csilla

P. Szűcs Julianna
Pál László
Palánkai Tibor
Palya Bea
Papp Judit
Papp Oszkár
Parti Nagy Lajos
Pataki Ferenc
Péter Vladimir
Petőcz András
Pinczehelyi Sándor
Pogány Judit
Pók Attila
Pomogáts Béla
Poszler György

Rádai Eszter
Radnóti Sándor
Rainer M. János
Ranschburg Jenő
Réti Ervin
Ripp Zoltán
Roskó Gábor

Salamon András
Sándor Iván
Schiffer János
Selmeczi Tibor
Seregi László
Simkó János
Simon Zsuzsa
Simonovits András
Somlai Péter
Somló Tamás
Somogyvári Mari
Soproni Anna
Surányi András

Sz. Bíró Zoltán
Szabó István
Szabó Lászlóné
Szabó T. Anna
Szalai Júlia
Szalóki Ágnes
Szász István
Szatmári Marianna
Szegedi László
Szekeres Gábor
Szekeres Varsa Vera
Szigeti Tamás
Szilágyi Anna
Szilágyi Péter
Szirányi János
Szűcs Katalin
Szűcs Miklós

Tábor Ádám
Takács Ferenc
Tamás Gáspár Miklós
Teleki László
Terebes Mária
Tétényi Pál
Till Attila, pojáca
Tillmann J. A.
Török András
Török Ferenc
Tverdota György

Ungváry Tamás
Ungváry Rudolf

Vágó István
Valachi Anna
Valki László
Vámos Tibor
Váradi András
Váradi Júlia
Vásárhelyi Júlia
Vásárhelyi Mária
Vekerdy Tamás
Vékony Sándor
Veres Mariann
Vígh Tamás
Virág Zsolt
Vitányi Iván
Vojnich Erzsébet
Volosin Hedvig
Weiler Árpád

Zachár Zsófia
Zalai István
Závada Pál
Zelki János
Zentai Ágnes

(Szent Korona Rádió)
******

Forrás: Szentkorona Rádió

http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_09_06_a-primitiv-es-hazug-magyar-demokra tikus-charta
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vetélytársaiktól, szentkoronaradio, figyelmeztessünk, fényképezőgéppel, antidemokratikus, kiigazításokkal, történelmünkben, szembeszegülünk, figyelmeztetünk, szenvedélyeknek, foglalkozásukat, megvilágosodott, dörzsöltségével, csúszómászóként, érettségizettel, szembeszállnak, gondolkodóktól, friderikusszal, szabadságunkat, polgártársaink, kezdeményezzük, összefoglalása, kiküszöbölendő, ismertetésének, képviseletének, jogállamiságot, kezdeményezett, magyarországon, csapatszállító, fasisztázással, pillantásokat, demokrataként, korosztályhoz, kormányváltás, képviselőinek, provokátorral, eddig csatlakozók, balliberális médiában, szeptember 6-án, felhívás megfelel, demokráciának nevezett, szabadság rendjében, vállalkozás szabadsága, demokrácia csak, nemzeti politikai, közösség tagjaként, kirekesztés részükről, nemzet dolgaiban, legnagyobb ellenségük, sokaknak mintát, másik elfogadása, hátuk közepére, Magyar Dem, Magyar Demokratikus Charta, Művészetek Palotájában, Mélykuti Ilona, Vitányi Iván, Vitányi Iván Az, Mizsei Béla, Ungváry Rudolf, Ungváry Rudolf Amit, Demokratikus Chartát, Moór Marianna, Moór Marianna Összefoglalva, Horváth Aladár, Horváth Aladár Művészetek Palotája, Szigeti Tamás, Szigeti Tamás Az, Szent Korona Rádió, Fleck Zoltán, Fleck Zoltán Mielőtt, Bauer Tamás, Elsőként Vitányi Iván, Felszólalt Horváth Aladár, Kolompár Orbán, Felszólalt Fleck Zoltán, Donáth László, Donáth László Utolsóként, Művészetek Palotája, Művészetek Palotájától, Magyar Demokratikus Chartához, Ádám Zoltán, Agárdi Péter, Ágoston Vilmos, Almási Miklós, Alpár Zsuzsa, Andor Mihály, Andrassew Iván, Angelusz Róbert, Antal László, Antos György, Arató András, Bacsó Péter, Balassa Péter, Balázs Elemér, Bálint György, Balla Zsófia, Bárándy Péter, Bárdos Judit, Báthori Csaba, Békés Pál, Békesi László, Béki Gabriella, Berényi Ildikó, Bíró Kriszta, Bitó László, Bognár Róbert, Bojár Gábor, Bojtár Endre, Bolgár György, Boros László, Böjte József, Bródy János, Czeizel Endre, Csáki Judit, Csécsey Béla, Csehák Judit, Csengery Adrienne, Csillag György, Csorba László, Dalos György, Darvasi Péter, Deák Péter, Debreczeni József, Deutsch Zsuzsa, Diósi Pál, Donáth Ferenc, Dornbach Alajos, Dragomán György, Eörsi Anna, Eörsi László, Erős Ferenc, Fábri Péter, Farkas Zoltán, Fehér László, Fencsik Flóra, Ferenczi Attila, Feuer Mária, Fischer Iván, Forgács Éva, Föld, Frőhlich Róbert, Furmann Imre, Gábor György, Gács Judit, Galambos Katalin, Gálvölgyi János, Garai László, Garas Dezső, Gáspár István, Gáspár Vilmos, Göbölyös, Göczey Zsuzsa, Göllner András, Göncz Árpád, Görgey Gábor, Gréczy Zsolt, Gusztos István, Gyekiczki András, Györe Balázs, Győri Sándor, Gyurcsány Ferenc, Halász Tamás, Hámor Szilvia, Haraszty István Édeske, Hegedüs, Hegyesiné Orsós Éva, Hell István, Heller Ágnes, Hernádi Miklós, Hoffmann Andrea, Horn Miklós, Horváth Ágnes, Horváth Dávid, Huszár Tibor, Husztiné Péceli Rita, Inotai András, Iványi Gábor, Iványi György, Jánosi Ferenc, Jánosi Katalin, Kállai Ferenc, Kállai, Kálmán, Kálmán László, Kamarás István, Kamondi Zoltán, Kapás Irén, Karafiáth Orsolya, Kardos Julianna, Kartal Zsuzsa, Kelemen János, Kende Péter, Kertész Ákos, Kertész Erzsébet, Kertész Péter, Klimó Ágnes, Klimó Károly, Knopp János, Koltai Róbert, Koltai Tamás, Komoróczy Géza, Kósáné Kovács Magda, Kovács Péter, Kovalovszky Márta, Kováts Kriszta, Kozák Gyula, Kőrössi, Köteles György, Kulka János, Páncélozott Audik Fletónak, Ladányi János, Lánczos Veronika, Lángh Júlia, Lantos Péter, Laurenszky Ernő, Lázár András, Lendvay Kamilló, Lengyel Péter, Lévai Katalin, Litván Györgyné, Litván Katalin, Lugosi Győző, Lukáts Andor, Malek Zsuzsanna, Marosán György, Márton László, Mayer István, Mécs Imre, Méray Tibor, Mérei Anna, Mészáros Márta, Mihancsik Zsófia, Mohácsi Viktória, Moldován Domokos, Molnár Adrienne, Molnár Éva, Molnár György, Molnár Kati, Molnár Piroska, Montágh Nelli, Moór Mariann, Moskovits Péter, Mundruczó Kornél, Müller Péter Sziámi, Nádasdy Ádám, Neményi Mária, Németh Pál, Németh Péter, Németh Zsolt, Novák Péter, Nyers Rezső, Orbán Júlia, Orbán Katalin, Ormos Mária, Orosz József, Orsós István, Ördögh Csilla, Szűcs Julianna, Palánkai Tibor, Palya Bea, Papp Judit, Papp Oszkár, Parti Nagy Lajos, Pataki Ferenc, Péter Vladimir, Petőcz András, Pinczehelyi Sándor, Pogány Judit, Pomogáts Béla, Poszler György, Rádai Eszter, Radnóti Sándor, Rainer, Ranschburg Jenő, Réti Ervin, Ripp Zoltán, Roskó Gábor, Salamon András, Sándor Iván, Schiffer János, Selmeczi Tibor, Seregi László, Simkó János, Simon Zsuzsa, Simonovits András, Somlai Péter, Somló Tamás, Somogyvári Mari, Soproni Anna, Surányi András, Bíró Zoltán, Szabó István, Szabó Lászlóné, Szabó, Szalai Júlia, Szalóki Ágnes, Szász István, Szatmári Marianna, Szegedi László, Szekeres Gábor, Szekeres Varsa Vera, Szilágyi Anna, Szilágyi Péter, Szirányi János, Szűcs Katalin, Szűcs Miklós, Tábor Ádám, Takács Ferenc, Tamás Gáspár Miklós, Teleki László, Terebes Mária, Tétényi Pál, Till Attila, Tillmann, Török András, Török Ferenc, Tverdota György, Ungváry Tamás, Vágó István, Valachi Anna, Valki László, Vámos Tibor, Váradi András, Váradi Júlia, Vásárhelyi Júlia, Vásárhelyi Mária, Vekerdy Tamás, Vékony Sándor, Veres Mariann, Vígh Tamás, Virág Zsolt, Vojnich Erzsébet, Volosin Hedvig, Weiler Árpád, Zachár Zsófia, Zalai István, Závada Pál, Zelki János, Zentai Ágnes, Szentkorona Rádió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  György napra  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Jó éjt  Paul David Tripp Április 23  Beney Zsuzsa - Álom  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Két ember becsülete  Ez a jó az alvásban.  Emlék  Bizonyos kulturális szint nélk...  Palóc Grand Canyon  Az idő elsodorja létezésünk  William Shakespeare idézet  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Ez a jó az alvásban.  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Miért nem menti meg Jézus...  A Gömb  Sokkal bölcsebb a természet,  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Naplemente  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ma  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Bella István: Zsoltár  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Emlék  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Alakot vált...  Maradék idő  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
eddig csatlakozók, balliberális médiában, szeptember 6-án, felhívás megfelel, demokráciának nevezett, szabadság rendjében, vállalkozás szabadsága, demokrácia csak, nemzeti politikai, közösség tagjaként, kirekesztés részükről, nemzet dolgaiban, legnagyobb ellenségük, sokaknak mintát, másik elfogadása, hátuk közepére, szabadság egyik, elmúlt években, antidemokratikus politikai, charta megalkotói, cselekedeteik alapján, nemzet érdekét, kirekesztés járványként, kisebbséghez tartozóktól, másként gondolkodóktól, érzékeny lelkűek, nemzeti közösség, közösség tagjai, közösség érdekét, mindennapi kirekesztést, terjedő erőszakos, droidokra gondolnak, politikai kirekesztés, magyar demokráciának, magyarok szabadságát, fiatal magyar, szabadságot összemossák, felszólalók sületlen, kettes villamoson, bejutás meglepően, próbát árpádsávos, egyik fiatal, rádiós pólót, felismerést onnan, szemébe néző, komoly tépelődés, galád rádiós, sajtó képviselőinek, táskák átvizsgálását, fényképet készíteni, biztonsági embernek, felszólalók beszédeire, sajtó megjelent, beszédeket ugyanis, külön részére, egyik hozzászóló, egyik sajtós, felszólalók közt, összes Gyurcsány, cigányokról beszélt, cigány vezetők, cigányok másképp, színésznő annyira, szokásos &#8222, cigányokra értett, igazi &#8222, nyolc éves, demokrácia álma, fiatalabb korosztályhoz, jogállamiság semmit, társadalom védi, kormány hibázik, kormányváltás elfogadható, kormánynak szerinte, legnagyobb veszélytől, békásmegyeri evangélikus, nyáltól való, nyelvnek Gyurcsány, apja ellenálló, nyilasoknak vissza, sorsunkat vállalni, ország keresztjét, lerobbant csapatszállító, várható volt, szubjektív beszámoló, csatlakozók névsora, merően hazug, figyelmes hallgatóság, vetélytársaiktól, szentkoronaradio, figyelmeztessünk, fényképezőgéppel, antidemokratikus, kiigazításokkal, történelmünkben, szembeszegülünk, figyelmeztetünk, szenvedélyeknek, foglalkozásukat, megvilágosodott, dörzsöltségével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.